30/4-16 sista april, sjuklördag

Inatt sov Harry 4h i sträck för första gången bredvid mig. Jiipppii. Men, suck. Jag vaknade upp med superont i nacken. Och ondare blev det på kvällen. Gulliga Pia masserade på en knut som gjorde ont och typ kliade och servade med vetekudde. 
 
Vi hade ett fullspäckat schema idag men vid 12 upptäckte jag att Hugo hade feber stackarn. Så det blev inget Stora Holmen med klappa djuren och brasa med Carro och Erik. Hugo har iaf varit ok med Alvedon i kroppen. På kvällen blev han sämre igen och klagade på ont i öronen. Så på måndag blir det nog doktorn.
 
Vi tog en promenad på eftermiddagen och Hugo sov gott i vagnen. Harry var bara nöjd om han fick sitta i babybjörnen på pappan. När vi kom hem blev det lite mys och bubbel. Harry somnade på Pia medans jag förberedde maten. 
 
Hugo har varit väldigt Pia-förtjust i helgen och velat leka och umgås med sin Pia varje chans han fått. Bygga torn, dega och leka lego.
 
Efter maten la vi oss alla fyra i vår säng och vilade framför tv.n och Dora. Hugo ville somna i vår säng. Pia fick läsa och natta honom idag också. Gullunge, hoppas han mår bättre imorgon.
 
Trevlig Valborg på er! 
 

Carlströms vardag- toppen av ett isberg

Om småbarnsår, vardagen och vägen till att komma iform igen.

RSS 2.0