31/10-16 party, ögonfluss och framtidsfundering

I fredags kom Syrran och Flisan med pojkvänner. De kom med tåget i fredags kväll. Barnen sov redan och när Hugo vaknade dagen efter var han paff att möta F i hallen. Han tittade skeptiskt och frågade "heter du pappa?"  Han var nyvaken och kisade förvånat. Han glömde nog att de skulle komma. 
 
Tyvärr fick Hugo ögonfluss på lördagen. Johan och Hugo åkte till VC och fick en ögonsalva. Det blev bara värre och värre och på kvällen fick han knappt upp ögat. svullet och kladdigt. Jag hade svårt att gå ifrån honom på kvällen men han mådde bra och känner sig trygg med Carro. Han bad oss till och med "gå nån gång" i slutet. 

På lördagen kom pappa på lunch. Han missade färdtjänst så min snälla make åkte och hämtade honom! Vi hade en trevlig lunch och Hugo var glad att få busa lite med morfar. 
 
 
 Syrran försökte lära pappa lite om de nya mobilerna 😂
 
På kvällen skulle vi på Meza och käka libanesiskt. Carro var bussig och ställde upp som barnvakt! Tack vännen! Jag kan verkligen rekommendera Meza men, vi tog in på tok för mycket mat. Den lilla menyn hade räckt, utan grillbricka.
 
Vi började på Stora Örebro, sen Meza och avslutade med Harrys där Peter Siepen var DJ (urdåligt).
 
 
Det var en jättekul kväll men lagom att komma hem vid midnatt som Askungen, krypa ur partstassen och tvätta bort ansiktet för att sedan krypa isäng. 
 
Dagen efter var vissa segare än andra. Några stannade ute till krogen stängde. Vi gick ner på stan, tog en kaffe i solen och käkade på Pitchers innan de tog tåget hem.
 
Det är mysigt att kunna kombinera gäster, party och barn. Det går ju oftast ett i ett i vår småbarnsfamilj.
 
På söndag är det dags för min sista invägning med Micke. Sen ska jag klara det här själv 😱. Jag är orolig att jag inte kommer sköta mig 100% när jag inte måste svara upp mot nån. Jag kan ju det här med kosten men alla som har mitt matmissbruk vet hur lätt det är att trilla ditt. Det är därför det är så viktigt att jobba med både mat, träning och hjärnspöken. Det får kanske bli 90 dagar till. Vi får se. Jag återkommer på söndag med resultat och kanske bilder... 
 
 
 

Carlströms vardag- toppen av ett isberg

Om småbarnsår, vardagen och vägen till att komma iform igen.

RSS 2.0