31/3-16 🙌sömn

Harry bestämde sig för att sova inatt... Det tog 1h att söva honom men sen sov han från midnatt. Han vaknade och åt 03.30, 06.30, 08.30 och 10 då vi gick upp. Wow!!! Det känns fantastiskt att sova! 
 
Han somnade så gott i soffan vid lunch igen. Liten sötnos som blir 8 veckor imorgon 💕. Det känns som om han funnits med oss längre tid än så... 
 
Våra dagar rullar på med fokus på sömn, lugn och ro. Jag har inte så mycket reserver så lugn och ro är viktigt. När jag är som tröttast kan jag känna den där ångestklumpen i halsen komma smygande vid minsta stress och jag mår illa. Men i grund och botten är jag lycklig och tänker varje dag på hur fantastiskt det är att ha två små underbara, friska prinsar och en stöttande och omtänksam make 💕. Livet går ju upp och ner och det är när det går ner som relationer i allmänhet ställs på prov. Vissa visar sig starka och andra relationer krackelerar och faller sönder. Vissa överraskar och andra sviker. Jag har i stort lärt mig att inte grubbla över sånt utan acceptera att inte ha för höga förväntningar och bli besviken. För blir du besviken så är det för att du förväntat dig mer... Oj så jag bläddrar iväg. 
 
 
Mina örhängen kom idag, snygga vardagsörhängen eller till fest.  
 
Jag beställde en vårmössa till Hugo också som kom idag. Mammas stora kille 
 
Har ni sett så lika... Otroligt!!! 
 

Carlströms vardag- toppen av ett isberg

Om småbarnsår, vardagen och vägen till att komma iform igen.

RSS 2.0