29/9-16 från katastrof till acceptabelt och resultat

Saker och ting förändras, ibland måste man blicka bakåt för att se skillnaden.  Några exempel :
Harry gallskrek och vägrade åka vagn ➡ Harry älskar att åka vagn.
Dålig sömn varje natt ➡ sömn hela natten varannan natt och Harry sover liite bättre.
Från tjock, trött, orkeslös, ont i ryggen och tröstätandes➡ går ner i vikt och rör på mig, inte ont längre och tröstäter inte.
 
Till och med i ösregn är han glad i vagnen. 
 
 
Resultat hittills 
vecka      minskning kg
1.            -3.6 kg
2.            -0.8 kg
3.            +/-0
4.            -1 kg
5.           -0.7 kg
6.           -1 kg
7.           -0.3 kg
 
Totalt -7.4 kg
 
Mycket har hänt med Harrys utveckling, men jag längtar efter att få sova med min make igen 💕 Pratade med BVC idag angående hans hårda mage. Vi kan få något annat än laktulos utskrivet imorgon. Hoppas det funkar. Vi ska också prova att lägga honom i eget rum. Vi kanske stör honom med hostande, snarkningar osv. Min lilla gladfis 💕
 
Jag är glad att jag tog hjälp av Micke. Annars hade jag aldrig orkat ta mig ur den onda tröstätarspiralen. Att sova dålig, tröstäta, gå upp i vikt osv gör ju inte att man mår bättre direkt.
 
Angående pluggandet och handledarutbildningen så går det ganska bra hittills.  Intressant men mycket att reflektera över. Jag får läsa då och då när tillfälle ges. Läser om samtal just nu och bland annat vikten av att lyssna. Väldigt intressant! 
 
Hugo var så rolig idag. Han satte en leksak på huvudet och sa :
 
 
"jätteintresserad" 😂 gullunge. Och när jag sa att jag ville fundera på om vi skulle sätta på barntv en stund så vrålade han efter en stund " men tänk nu då mamma, du gör mig tokig att inte veta" 
 
Idag är en bra dag trots att jag inte kan gå på whiteparty som jag sett fram emot. Krockar med Johans jobb. Tyvärr! Bra dagar finns det men, det är så skört när jag/vi sover så här dåligt. Det räcker med att Hugo har en dålig dag eller att nått går fel så vill jag krypa under stenen.  Ser fram emot när vi får sova bättre och har mer ork igen.
 
Imorgon ska jag träffa Kate på lite mat och bio 🎥.  Det ser jag fram emot. 
 
Kram på er

Carlströms vardag- toppen av ett isberg

Om småbarnsår, vardagen och vägen till att komma iform igen.

RSS 2.0