31/8-16 studier, sömn och måsten

Gulliga ni! Du som läste förra inlägget,  kommenterade, skickade sms eller meddelandet 💕💕💕 På något sätt så är det ju så att man inte har ett val i vissa situationer och vår sömnsituation är ju liksom inte valfri och vi måste ju få vardagen att gå ihop och göra den dräglig för oss och för barnen. Att jag sen valt att studera 50 % nu, mitt i sömnbristen, har ju att göra med att jag inte vill jobba 100% sen och samtidigt plugga 50 % OCH försöka ha tid och ork för barnen. Gör jag det inte nu så blir det inte av på länge!!!
 
Inatt tog Johan Harry fram till 05.30. Han somnade om på min mage då. Jag fick sova en HEL natt från början till slut utan ett enda avbrott!! Wow! När jag gick upp vid 06.15 så sov Harry en stund till 💕
 
Dagen på universitetet var toppen! Intressant och utmanande kurs. Mycket att tänka på, nya begrepp och perspektiv. Det känns i alla fall bra trots rivstarten som gårdagen innebar. 
 
Nu ligger jag som en blobb i soffan med Harry på magen och hjärnan fylld av nya tankar. Jag orkar knappt hålla ögonen öppna.
 
 
 
 

Carlströms vardag- toppen av ett isberg

Om småbarnsår, vardagen och vägen till att komma iform igen.

RSS 2.0