9/2-17 Ettårskoll, astma, förkylningar och feber

Suck!  Sjuka, sjuka, sjuka
Det går runt, runt, runt här hemma. Harry som äntligen sovit 3 hela nätter blev sjuk IGEN och sover skitdåligt IGEN. Jag som känt mig hängig hela veckan,  har fått feber idag (eller undvek att kolla feber innan idag). Suck! Men det är bara en arbetsdag kvar sen en härlig helg!!! 
 
Harry är både förkyld, hostig och har diarré(troligen förkyld i magen) samt kräks slem flera gånger om dagen.  Dessutom fick han inhalera ventolin idag igen på bvc och läkarna tror på astma. Vi har tyckt att han blir så påverkad i andningen och speciellt utandning och att han låter så pressad då. Stackars liten. Han ska iaf till barnspecialisten snart och få hjälp med medicinering. Just nu fick vi utskrivet den blåa puffen, akuta, minns aldrig vad den heter. Den hjälper honom snabbt när vi ger den. Annars var vikt och längd som den skulle men vaccinationssprutorna fick vänta tills han mår bättre. 
 
Efter en jäkligt jobbig natt och en hektisk förmiddag så blev det en stor kaffe påväg till jobbet...
 
 Hugo är frisk och glad, men blir orolig när Harry skriker, gnäller och inte mår bra. Hugo har lärt sig göra kullerbyttor den här veckan, utan hjälp fixar han att göra fina kullerbyttor.  Pappan är gladast eftersom han fick mig att lova att lära våra barn det, innan vi ens skaffat några. 😂. Hugo gillar verkligen kravmaga och att öva på det de lärt sig där, delar av det iaf. 
 
Det är viktigt att värma sig efter duschen....
 
Älskade knasunge 💗



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Carlströms vardag- toppen av ett isberg

Om småbarnsår, vardagen och vägen till att komma iform igen.

RSS 2.0